Gezichtsbehandeling zuiver

Na een huidverzorgende behandeling zie je er weer stralend uit!

Heerlijke huidverzorgende behandelingen 

Keuze uit drie huidverzorgende behandelingen voor het gezicht.

1. Aloë Vera treatment

Hydraterende en Herstellende behandeling  € 50,50 | 60 minuten

Tijdens deze behandeling geniet je van een heerlijke reiniging en een fijne scrub. Je wenkbrauwen worden geëpileerd en onzuiverheden worden verwijderd. Er wordt gewerkt met producten die een hoge concentratie Aloë vera bevatten. Aloë vera werkt sterk hydraterend en herstellend. Na een heerlijke ontspannende massage en een masker ziet je huid er weer stralend uit.

2. Sensitive & Calming treatment

Verzachtende en Verzorgende behandeling  € 50,50 | 60 minuten

Deze behandeling begint met een zachte oppervlakte en dieptereiniging. Wenkbrauwen worden geëpileerd en onzuiverheden worden verwijderd. Er wordt gewerkt met producten die azuleen bevatten. Azuleen is de actieve werkstof uit kamille-olie. Dit heeft een verzachtende, ontstekingswerende en ontsteking reducerende werking. Dat maakt deze behandeling geschikt voor de gevoelige/ zeer gevoelige en onzuivere huid. Het masker wordt afgestemd op de huidconditie. Natuurlijk wordt er in deze behandeling ook een heerlijke ontspannende massage gegeven.

3. Royal Jelly treatment

Activerend en verbetert de Algehele conditie van de huid  € 50,50 | 60 minuten

Er wordt gestart met een zachte reiniging gevolgd door een fijne scrub. Vervolgens worden wenkbrauwen geëpileerd en onzuiverheden verwijderd. Er wordt gewerkt met producten van de royal jelly serie. De Royal jelly serie is een verzorgings serie op basis van het natuurlijke gelee Royale, de koninginnegelei die de bijenkoningin tot voedsel dient. Dit rijke werkstofcomplex zorgt door zijn activerende en regenererende eigenschappen voor een betere doorbloeding, verbeterde elasticiteit en een gladder en strakkere huid. Na een heerlijke en ontspannende massage en een masker ziet de huid en gezond en fris uit.
 

Overige behandelingen

Korte behandelingen

Kies voor een korte gezichtsbehandeling van 30 of 40 minuten.

Geniet van Aromatherapie

Geniet van een bijzondere geurbeleving 60 / 85 minuten.

Huidverbeterende en ontspannende behandelingen

Kies tussen 2 huidverbeterende en ontspannende behandelingen van 80 minuten.