Strand

Geniet en ontspan van deze heerlijke behandelingen

Huidverbeterende en ontspannende behandelingen

Keuze uit twee huidverbeterende en ontspannende behandelingen voor het gezicht.

1. Myoxinol anti-wrinkle treatment

Vermindert Rimpels & Revitaliseert  € 60,50 | 80 minuten

Tijdens deze behandeling geniet je van een goede reiniging en een fijne scrub. Nadat je wenkbrauwen zijn geëpileerd en onzuiverheden zijn verwijderd ga je genieten van een heerlijke ontspannen lomi lomi massage van gelaat nek schouder en armen. Een voedend masker wordt aangepast aan het huidtype. De belangrijkste werkstoffen in deze behandeling zijn Myoxinol, Hibiscus en verschillende vitaminen. Myoxinol bestrijdt rimpels op dezelfde wijze als botox maar is een plantaardig en ongevaarlijk product. De biologische werking geeft een vertraging van het cel verouderingsproces. De huid wordt door deze behandeling gladder en krijgt een jonge frisse uitstraling.

2. Caviar Gold treatment

Hydraterend & Herstructurerend  € 60,50 | 80 minuten

Deze behandeling begint met een warm voetenbad en een nek/schouder massage eventueel wordt de hoofdhuid ook gemasseerd. Hierna volgt de gezichtsbehandeling: allereerst een zachte reiniging en een heerlijke scrub. Je wenkbrauwen worden geëpileerd en onzuiverheden worden verwijderd. 
Daarna mag je genieten van een heerlijke ontspannende gelaatsmassage. Er wordt gemasseerd met een de heerlijke “precious gold honey” massage crème. Gevolgd door een voedend masker dat wordt aangepast aan het huidtype. Als afsluiting wordt de caviar age defense cream aangebracht. 
De producten in deze behandeling bevatten het waardevolle kaviaar extract, hyaluronzuur en plantaardige extracten die het recyclingsysteem van de huid activeren. Cellen vernieuwen zich sneller. Hyaluronzuur is een zeer hydraterende werkstof. 

Overige behandelingen

Korte behandelingen

Kies voor een korte gezichtsbehandeling van 30 of 40 minuten.

Heerlijke huidverzorgende behandelingen

Kies tussen 3 huidverzorgende behandelingen van 60 minuten.

Geniet van Aromatherapie

Geniet van een bijzondere geurbeleving 60 / 85 minuten.