Lanschap

Geniet van een unieke geurbeleving

Geniet van Aromatherapie

Keuze uit twee heerlijke aromatherapie behandelingen voor het gezicht.

1. A touch of Roses, Lavender of Happiness

Heerlijke geurbeleving en ontspanning  € 50,50 | 60 minuten

In deze behandeling wordt gewerkt met de 100% natuurlijke producten van het merk Chi. In deze behandeling staat geurbeleving en ontspanning voorop. Er wordt gereinigd met een zachte olie gevolgd door een dieptereiniging met honing. Een heerlijke lange massage waar onder andere zachte penselen en warme stenen worden gebruikt zorgen voor ultieme ontspanning. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgend masker.
Je kunt voor de behandeling kiezen uit de geuren: rozen, lavendel of sinaasappel met mandarijn en vanille. Elke geur heeft zijn eigen werking:

A touch of Roses: geeft liefde en zachtheid en een gevoel van harmonie en warmte. Het werkt kalmerend en voor de huid verzorgend en regenererend. De huid ziet er gladder, zachter en jonger uit. Ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. Tijdens de massage worden rozenkwarts edelstenen gebruikt; laat je zorgen los!

A touch of Lavender: een zeer rustgevende behandeling. Lichaam en geest komen in balans. Lavendel is veelzijdig, heeft een positief effect op veel kwaaltjes. Het werkt verzorgend en verzachtend voor de huid, en is daardoor geschikt voor vele huidtypen ook voor een vette/ acne huid. Tijdens de massage worden amethist edelstenen gebruikt; deze stenen werken goed bij stress!

A touch of Happiness: een mix van sinaasappel, mandarijn en vanille. Deze geuren laten je de zonnige zijde van het leven zien. Een feestje voor lichaam en geest. Het werkt stimulerend, verwarmend en ontspannend. Een goede verzorging voor de huid door de regenererende werking. Geschikt voor alle huidtypen. Tijdens de massage worden oranje calciet stenen gebruikt; deze stenen geven harmonie en vrolijkheid. Geniet van het leven!

2. Special Wellness

Ontspanning van lichaam en geest - aangepast aan het seizoen  € 61,00 | 85 minuten

Een cadeautje voor jezelf! Puur genieten en ontspannen, dat is wat deze behandeling je geeft. Laat je verrassen door deze behandeling te kiezen. Elke 2 tot 3 maanden wordt de samenstelling van deze behandeling aangepast. De aanpassingen worden gedaan in geuren die bij het seizoen passen. Er worden verschillende massages gegeven van bijvoorbeeld rug, hoofdhuid of armen. De gezichtsmassage wordt altijd gedaan. Soms is er een heerlijk voetenbad of de rug wordt gescrubd of gemasseerd. Alle producten die worden gebruikt zijn van het merk Chi en worden door mij bereid. Een basisolie wordt gemengd met etherische olie die elk een eigen positief effect hebben op lichaam en geest. 

Overige behandelingen

Korte behandelingen

Kies voor een korte gezichtsbehandeling van 30 of 40 minuten.

Heerlijke huidverzorgende behandelingen

Kies tussen 3 huidverzorgende behandelingen van 60 minuten.

Huidverbeterende en ontspannende behandelingen

Kies tussen 2 huidverbeterende en ontspannende behandelingen van 80 minuten.