Semi permanente mascara

Tot wel 4 weken volumineuze en stralende wimpers

De Semi Permanente Mascara is een mengsel op basis van natuurlijke Keratine, waarbij je wimpers laagje voor laagje worden opgebouwd tot prachtige lange, volumineuze en verleidelijke wimpers. Het resultaat blijft wel 3 tot 4 weken zitten en je kan ermee zwemmen, douchen, sporten, sauna bezoeken etc. zonder dat je bang hoeft te zijn dat het uitloopt of gaat vlekken.

Voor en na foto van semi permanente mascara

De voordelen

  • Semi permanente mascara die 3 tot 4 weken blijft zitten
  • Sprekende volumineuze wimpers
  • Kies zelf hoeveel volume
  • Waterproof

De behandeling - nu voor € 26,00

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost € 26,00 inclusief verwijderen van de SPM na 3 à 4 weken. De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal aan te brengen laagjes. De coating wordt door de specialiste aangebracht terwijl je ogen gesloten zijn. Hierdoor is de behandeling niet belastend of gevaarlijk voor je ogen. Ga dus lekker liggen en relax.

Lash to Impress wordt in verschillende laagjes op je wimper aangebracht. Afhankelijk van jouw wensen worden meerdere laagjes aangebracht. Het gemiddelde aantal laagjes is drie. Om de wimpers nog extra volume te geven kunnen we eventueel één of twee laagjes fibers worden toegevoegd.

De duur van het resultaat hangt sterk samen met de duur van je wimper cyclus en deze verschilt per persoon. Daarnaast is het van belang om netjes met je coating om te gaan.